Cembrit - verdt å vite

Fibersement

CEMBRIT TEKONOLOGI

 

FIBERENS FORDELER

Fiberarmert sement er et svært interessant og motstands-dyktig byggemateriale som er ideelt for alle typer innendørs og utendørs veggbekledning.

Bruken av PVA-fibre sammen med utvalgte typer cellulose-fibre til forsterkning av sementen, gir en unik kombinasjon av letthet motstandskraft og imponerende styrke. Resultatet er byggematerialer som er robuste og holdbare – og som lever opp til byggebransjens krav om kostnadseffektivitet såvel som lang holdbarhet.  

EN MIKS AV GODE EGENSKAPER 

Takket være Cembrits helt spesielle fiberarmering, er våre produkter tynne og lette i forhold til styrken. Dette unike forholdet mellom vekt og styrke, gir arkitekter og utbyggere helt nye muligheter både ute og inne. Horisontalt, vertikalt og skråstilt.  

 

NOEN TEKNISKE EGENSKAPER 

 

SLAG, STØT OG SMUSSRESISTENT

Den unike kombinasjonen av sement og fiberarmering gjør at våre produkter tåler den daglige bruk i de fleste miljøer svært godt. Alle relevante produkter har gjennomgått The Charpy Impact Test.

VÆRBESTANDIG

Cembrits fibersementprodukter er upåvirket av alt fra kuldegrader og snø til tropisk regn, høy luftfuktighet og stekende sol.

MOTSTANDSDYKTIG

Vår fibersement har en naturlig høy pH som gjør den svært motstandsdyktig mot alger, bakterier, mose og soppdannelser.

BRANNSIKKER OG UBRENNBAR

Alle våre fibersement produkter er klassifisert i henhold til EN 13501-1 standard.

VANNRESISTENT

Cembrit fibersement absorberer og frigir fuktighet utallige ganger uten at det går ut over styrken eller andre egenskaper. Perfekt både utendørs og innendørs.