Cembrit - verdt å vite

Fasaderenovering

Har ditt bygg bruk for en liten oppfriskning? Det kan være mange grunner til at du vurderer å renovere fasaden på et hus, en hytte, et lagerbygg, kontorbygg - i grunnen alle typer bygg. Renoveringen kan utføres som en del av det naturlige vedlikeholdet, eller du kan ha et ønske om å gi bygget et nytt liv med en ny fasade.

En fasaderenovering kan i høy grad være med til på å friske opp byggets visuelle uttrykk. Det fremstår ofte som et helt nytt bygg i etterkant.

Fasader utsettes for mye slitasje fra det norske klimaet, kraftig vær og vind igjennom mange år. Man kan ikke unngå at det setter sine spor, og fasaden vil med tiden komme til å virke både slitt, falmet og i norne tilfeller skadet.

En renovering av den eksisterende fasaden kan derfor være en god idé, slik at den kommer til å fremstå pen og ny igjen. En fasaderenovering kan dessuten gi deg en rekke energimessige fordeler, hvis det samtidig etterisoleres i forbindelse med din renovering av fasaden. 

Fasaderenovering med Cembrit fasadeplater

Hos Cembrit finner du et bredt utvalg av forskjellige fasadeplater til renovering av fasader. Våre ubrennbare, holdbare og vedligeholdsfrie fasadeplater av fibersement gir deg utallige muligheter for å oppgradere og fornye bygget. Om det gjelder oppdatering av en familiebolig, en hytte, boligblokker, lagerbygg, idrettsanlegg, kontorbygg, skoler, barnehager osv... - vi har fasadeplater til alle typer bygg.

Innenfor Cembrits sortiment av fasadeplater har du mulighet til å velge mellom produkter med ulike egenskaper, som hver og en kan tilby ditt bygg et helt unikt ytre - som i tillegg er både ubrennbar, holdbar og vedlikeholdsfri:

Om du ønsker hjelp eller sparring i forbindelse med ditt prosjekt, er du hjertelig velkommen til å kontakte våre distriktssjefer. 

Lykke til med ditt neste renoveringsprosjekt!