Cembrit Garanti

Det er viktig å være på den sikre siden når man skal velge produkter til renovering av borettslag. Det er mange tilbud som er fulle av lovnader om årelange garantier, men de er ofte like fulle av forbehold, ting som er skrevet med liten skrift og som kan bety at dere likevel ikke er dekket når det kommer til stykket. Med en Cembrit garanti vet dere hva som er dekket og ikke dekket. Den gjelder 100% i 15 år og er dermed blandt de beste garantiene på markedet – det kan dere være sikre på.

Garantips 1

play_video

Se video

 
 
 Forstå garanti bedre med alle våre gode tips til garantiordninger i videoene på siden her.

Visste du 

At du selvsagt er dekket av kjøpsloven, men i tillegg til det dekker Cembrits utvidede garanti langt mer. Les mer om Cembrit`s utvidede 15 års garanti her.

Garantips 2

play_video

Se video

10 gode grunner til å velge Cembrits utvidede garanti

15 års full dekket garanti. Garantien gjelder alle Cembrits fibersement produkter, levert av Cembrit etter 01.01.17. Produkter kjøpt før den tid dekkes av kjøpsloven. Garantien er uten forbehold og uten liten skrift. En av bransjens beste garantiordninger. Garantien inkluderer demontering av produktet som skal byttes. Garantien inkluderer montering av nye produkter. Garantien inkluderer opprydding på byggeplass, alt gjøres ryddig og pent. Produktet skiftes ut en mot en i hele garantiperioden, når produktet er montert i henhold til vår monteringsanvisning. Automatisk gjeldende garanti – kun kvittering eller dokumentasjon for at produktet er kjøpt fra Cembrit Norge er nødvendig. Garantien følger bygningen, uavhengig av eier.

 
 
Bli klokere, sjekk alle våre tips på Cembrit Garanti

Garanti – elleve – tolv – tretten – fjorten – femten

Cembrit gir 15 års Cembrit Garanti på våre fasadeplater. Det betyr at du kan henvende deg direkte til Cembrit hvis det innenfor 15 år skulle vise seg at produktene er mangelfulle, og du ønsker å reklamere.

Garantips 3

play_video

Se video

 

Ønsker du å bestille en gratis produktprøve?

GaranTips 4

play_video

Se video

 

Finn mer informasjon

 
KONTAKT OSS

Henvendelser angående Cembrit Garanti