Utvendig trekledning med Cembrit Plank

Cembrit Plank er fremtidens treverk til utvendig kledning

Lekkert som tre - med fibersementens fordeler

Cembrit plank fasadekledning ligner til forveksling tre, men er fremstilt av miljøvennlig fibersement og er derfor det perfekte alternativ til traditionell trekledning. Plankene er ferdigbehandlet med sterkt og værbestandig acrylmaling og fås i 14 forskjellige farger. Fasadebordene kan brukes som utvendig fasadekledning.

Fremtidens trekledning

Cembrit plank er en del av et komplett system til fasadekledning. Til avslutninger rundt hjørner, dører, vinduer og lignende benyttes Cembrit Avslutningsprofiler som matcher fasadeplanken. Cembrit plank kan sterkt anbefales til både private og professionelle som ønsker en tradisjonell fasade, men som er ubrennbar og har svært lavt behov for vedlikehold. Den er ferdig malt, enkel å tilpasse og montere, og blir ikke angrepet av mugg, sopp og råte.

Stilsikkert utvalg av farger

Cembrit plank er et fasadeprodukt som er optimalt tilpasset det norske klimaet. Det stilsikre fargeutvalget består av 15 forskjellige farger, inkl. den populære RAL 7016/antracitgrå. Produktsortimentet omfatter også andre spennende og etterspurte nyheter og tilbehør.

Fasadekledning i vedlikeholdsfri og ubrennbar fibersement

Fasadebord i vedlikeholdsfri fibersement øker i Norge, ikke minst som erstatning til tre. Fibersementprodukters unike egenskaper som enorm stor motstandsdyktighet ovenfor det tøffe norske klima og et minimalt behov for vedlikehold, gjør produktene til et populært valg til både nybygg og renovering. Cembrit plank krever nesten ingen form for vedlikehold. Fjern kun smuss og rengjør med vann og alminnelig husvask.

Fasadeplank med mange bruksområder