Trekledning - Cembrit

Forny fasaden

Hos Cembrit tilbyr vi forskjellige produkter som alternativ til tradisjonell trekledning på fasade, gavel, utheng eller til lekehus, garasje osv. Cembrit plank har samme struktur og utseende som tradisjonell trekledning og brukes ofte på fasader i stedet for treprodukter for å oppnå en ubrennbar og vedlikeholdsfri fasadekledning.

Mange fordeler med Cembrit Plank

Cembrit Plank har mange fordeler sammenlignet med tradisjonell trekledning. Plankene er så godt som vedlikeholdsfrie, de er enkle å tilpasse og raske å montere, de slår seg ikke og brytes ikke ned av værets tøffe påvirkning. Det vil si at planken ikke kan brenne og de blir ikke angrepet av mugg, sopp og råte. I motsetning til alminnelig trekledning leveres Cembrit plank ferdigmalt med sterk og værbestandig akrylmaling og leveres i 14 forskjellige farger. I tillegg leveres de om unskelig umalt, men med en solid grunning. Planken kan, som annet fasadeplank, tilpasses med en alminnelig håndsag og spikres med spikerpistol eller skrus uten behov for forboring.

Komplett sortiment 

I vårt sortiment av tilbehør til Cembrit plank og Cembrit panel finnes både profiler, reparasjonsmaling, skruer og verktøy som brukes til detaljer og avslutninger overalt på huset.