Bølgeplater til tak

Ubehandlede plater til fibersementtak

Cembrits bølgeplater til tak leveres med ulike bølger

Cembrit W130-8

Cembrit W146-8

Cembrit W177-6

Cembrit W177-7

Cembrit W130-8

Naturlige, pent og økonomiske takplater av fibersement. Cembrit bølgeplate W130-8 har myke bølger og benyttes ofte på store flater. 

Cembrit W146-8

Cembrit W146-8 bølgeplater av fibersement med sine robuste egenskaper gir et ærlig og naturlig materialuttrykk. Den vanligste bruken av disse mykt bølgende platene er på yttertak. Egenskapene er funksjonelle og gir et tak med lite vedlikehold.

Cembrit W177-6

Cembrit Bølgeplate W177-6 er et sterkt og holdbart tak til store flater. Platen i robust og slidsterk fibersement benyttes ofte til tak på landbruksbygg og industribygninger med større takflater. Platen har en ubehandlet overflate og fremstår i en naturlig sementgrå farge.

W177-7

Cembrit bølgeplate til tak W177-7 er en ubehandlet takplate av fibersement med myke bølger. Platen egner seg som yttertak på boliger, landbruksbygg, industribygg med mer.

Bølgeplater egner seg godt både som tak og som fasade

De bølgede fibersementplatene egner som gost som både takplater og fasadeplater. Bølgeplatene til fasade leveres både som ubehandlet sement-grå og malt i ulike farger. Tak-platene leveres kun som sement-grå