Personvernerklæring – Cembrit

Dette nettstedet eies og fadministreres av Cembrit Holding A / S, organisasjonsnummer 18 33 67 74, Sohngaardsholmsvej 2, 9000 Aalborg, Danmark ("Cembrit" eller "vi").

I teksten forklarer vi hvordan vi bruker de personlige data som du legger igjen som fotavtrykk og / eller som du oppgir når du besøker vår hjemmeside ("Nettside") og bruker de ulike tjenestene på Nettsiden.

  1. Innsaming av personopplysninger

Cembrit er dataansvarlig for personopplysninger som samles inn via nettsiden. Du vil alltid bli informert før vi samler personopplysninger om deg. Personopplysningene som samles inn av oss, kan for eksempel inneholde navn, e-postadresse, telefonnummer og lignende identifikasjonsdata, samt informasjon om din IP-adresse, filial / forretningsområde, interesser og lignende.

Personlige data om deg vil bli samlet inn i ett eller flere av de følgende tilfellene:

- Når du besøker og surfer på nettsiden vår

- Når du registrerer deg for å motta nyhetsbrev fra Cembrit

- Når du kommuniserer med Cembrit

- Når du bruker andre funksjoner og tjenester fra Cembrit

- Ved bestilling av product-prøver

- Når du fyller ut skjemaer fra Cembrit

  1. Bruk av personopplysninger

 Personlige data samles inn og brukes til følgende formål:

 - Nyhetsbrev og annen markedskommunikasjon

- Salgsfremmende markedsføring generelt

- Besvare forespørsler mottatt fra deg

- Kundesupport og kommunikasjon

- Produkt- og serviceutvikling

- Statistikk og analyse

Håndteringen vil i noen tilfeller være nødvendig for å følge opp forespørsler fra deg.

I tillegg kan behandlingen av dine personopplysninger være basert på vår interesse for å drive markedsaktiviteter, utvikle og evaluere våre produkter og tjenester, samt å samle statistikk.

Vi gjør oppmerksom på at Cembrit kun skal bruke dine personlige opplysninger for å sende deg produktinformasjon, nyhetsbrev og annet markedsføringsmateriale via e-post hvis du har gitt uttrykkelig samtykke til dette, med mindre gjeldende lovgivning tillater oss å kontakte deg uten slik samtykke.

Cembrit fører statistikk over hvilke områder av nettstedet som besøkes av våre brukere, og hvilke produkter, tjenester brukerne foretrekker, samt andre preferanser. Disse dataene inneholder ikke personlige data. Ved å bruke de innsamlede dataene, bygger Cembrit kunnskap om bruken av nettsiden. Denne informasjonen brukes til å forbedre nettsiden. Vi bruker imidlertid data på navigasjonen til alle våre brukere for å kunne forstå hvordan brukerne som en samlet gruppe bruker nettsiden, og mot denne bakgrunn forsøker vi å forbedre nettstedet og våre digitale tjenester generelt. Vi kan ikke se hvor du kommer fra eller går til på Internett når du forlater nettsiden vår. I tillegg samler vi inn informasjon om hvilke produkter våre brukere som en samlet gruppe foretrekker. Denne informasjonen brukes også til å forbedre nettsiden.

  1. Med hvem vil mine personopplysninger bli delt?

For å oppfylle ovennevnte formål kan dine personopplysninger bli gjort tilgjengelig for tredjeparter som leverer relevante tjenester i samsvar med kontrakt til Cembrit, slik som for eksempel IT-hosting og leverandører av vedlikehold. Slike tjenesteleverandører behandler kun personopplysningene i samsvar med våre instruksjoner.

Under visse omstendigheter og i henhold til lovgivningen, kan det være nødvendig å gi opplysninger til myndighetene. Vi kan også avsløre dine personopplysninger for å etablere, utøve eller forsvare våre juridiske rettigheter.

I tilfelle omorganisering eller totalt eller delvis salg av virksomheten vil opplysninger, om noen, håndteres i samsvar med gjeldende lovgivning for behandling av personopplysninger.

Dine personopplysninger vil ikke videreformidles til tredjepart uten ditt samtykke, med unntak av tilfeller som beskrives ovenfor.

  1. Datalagringens varighet

Dine personlige data blir slettet så snart vi ikke lenger trenger å behandle dataene for å oppfylle ett eller flere av de nevnte formålene. Dataene dine kan imidlertid behandles og lagres i lengre periode i anonymisert form, eller hvis vi er pålagt å gjøre det ved lov.

  1. Cookies (informasjonskapsler)

Vi bruker informasjonskapsler på vår nettside.

Vennligst les mer om bruken av informasjonskapsler under Cookies (informasjonskapsler) på vår nettside.

Formålet med behandlingen av data innsamlet ved bruk av informasjonskapsler er følgende:

  •  å drive, forbedre og optimalisere ytelsen og brukeropplevelsen av nettstedet og dets tjenester
  •  Utføre kunde- og brukeranalyse og segmentering for å bedre vår forståelse av våre brukere, og gi bedre og skreddersydde tjenester til brukere, inkludert deg
  •  Statistiske formal 
  1. Sikkerhet

Vi har implementert sikkerhetstiltak for å sikre at våre interne prosedyrer oppfyller våre høye sikkerhetspolitiske standarder. Derfor gjør vi vårt beste for å beskytte kvaliteten og integriteten til dine personlige data. 

  1. Dine rettigheter

Du har rett til å få tilgang til dine personopplysninger som vi behandler og lagrer om deg, underlagt visse lovbestemte unntak. Videre har du rett til å motsette deg lagringen og be om begrensning av behandlingen av dine personlige data. I tillegg har du også rett til å kreve at vi retter opp eller sletter dine personopplysninger, om nødvendig.

Under visse omstendigheter kan du også be om at vi gir deg oversikt over dine personopplysninger i et strukturert, vanlig og maskinlesbart format og be oss om å overføre slike data til en annen datakontroller.

Du kan til enhver tid protestere mot behandlingen av dine personlige data for direkte markedsføring.

  1. Tilbaketrekking av samtykke

Du kan når som helst trekke tilbake samtykke du måtte ha gitt. Skulle du ønske å trekke samtykket, kan du kontakte oss på telefon: 31 29 77 00 eller på e-post: cembrit@cembrit.no. Med hensyn til nyhetsbrev og annet elektronisk markedsføringsmateriale, kan du også bruke "unsubscribe link" i e-post eller annen kommunikasjon du mottar fra oss.

Vær oppmerksom på at tilbaketrekking av samtykket ditt ikke vil påvirke lovligheten av tidligere behandling som ble utført før tilbaketrekningen.

  1. Korrrigering av personopplysninger og lignende

Om du vil at vi skal oppdatere, rette opp eller slette personopplysningene vi har registrert om deg, eller hvis du vil ha tilgang til personopplysningene som behandles om deg, eller om du har spørsmål angående retningslinjene ovenfor, kan du kontakte oss på telefon: 31 29 77 00 eller på e-post: cembrit@cembrit.no. Du kan også skrive til oss på følgende adresse:

Cembrit AS

Eternitveien 44

3470 Slemmestad

Norge 

  1. Klager

Skulle du ønske å klage på behandlingen av dine personopplysninger, kan du kontakte oss via e-post, telefon eller brev som angitt i punkt 9 ovenfor. Du kan også sende inn klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5. etasje, 1300 København K. Danmark.

Version 1.0, 4 June 2018