Ny salgssjef: Bjørn Gustavsen

Cembrit AS har gleden av å presentere vår nye salgssjef Bjørn Gustavsen. Bjørn startet i desember 2020 og har satt seg godt inn i jobben og blitt godt kjent med Cembrits distriktssjefer rundt om i Norge.

 

 

Bjørn er 55 år og bor på Vinterbro i Ås kommune med sin samboer. Han har kontor på Slemmestad, men kommer til å reise over hele landet for å være delaktighet i salg når smittesituasjonen tillater det.

Det er et tett samarbeid mellom Bjørn og vår arkitektrådgiver, prosjektkoordinator og syv distriktssjefer rundt i Norge.

Bjørn har byggfag som bakgrunn. Først som utførende byggeleder, og senere flere år med salgsledelse innen import av tre og trebaserte plater til norsk industri. Siste åtte år med salg til entreprenører og byggmestere via byggevarekjede.

Bjørn Gustavsen tar plass i ledergruppen i Cembrit AS med ansvar for salg og rapporterer til Managing Director Anne-Berit Gjerdingen.

«Jeg ser fram til å kunne jobbe med et så sterkt merkenavn som Cembrit er. Jobbe langsiktig for å påvirke og bearbeide prosjektmarkedet i Norge. Cembrit sin vei til målet starter allerede ved arkitektkontoret, før det bringes videre ut i markedet fra idé til ferdig resultat. Vi er innom alle stadier i prosessen, noe som gir en god følelse av delaktighet i prosjektene», sier Gustavsen

Vi ønsker Bjørn velkommen på laget.

Les mer om våre ansatte her: https://www.cembrit.no/kontakt/ansatte/