Ny distriktssjef i Cembrit AS: Matthew Aakerøy

Cembrit AS har gleden av å presentere vår nye distriktssjef Matthew Aakerøy Matthew startet 1. februar 2021 og er i ferd med å bli godt kjent med både produkter, kunder, samarbeidspartnere og selvfølgelig kolleger.

 

Matthew er 40 år og bor med sin familie i Moss. Han vil ha base i Moss, men reise rundt til kunder og samarbeidspartnere når smittesituasjonen tillater det.

Matthew blir et del av Cembrits salgsteam som består av salgssjef Bjørn Gustavsen, arkitekt Gerald Bliem, samt distriktssjefer fordelt over hele landet. Matthew har ansvar for Viken sør/øst (tidligere Østfold,  Akershus Sør, Buskerud, Vestfold og Telemark.

Matthew er utdannet byggmester, fagingeniør og takstmann og har lang erfaring innenfor byggebransjen og også erfaring fra prosjektsalg.

«Jeg gleder meg til å bli en del av Cembrit laget og representere et offensivt salgs-miljø igjen. Cembrit har en sterk merkevare i bransjen med tilhørende gode produkter! Jeg ser frem til å tilegne meg ny lærdom fra en gjeng dedikerte nye kolleger, og håper også å kunne dra nytte av, og dele, min tidligere erfaring fra entreprenørbransjen. Distriktet jeg skal jobbe i er veldig spennende; det er både geografisk stort, samt et område med mye aktivitet og vekst. Det blir moro å bli kjent med de ulike aktørene i distriktet!», sier Matthew.

Vi ønsker Matthew hjertelig velkommen.

Se alle våre ansatte her