26. januar 2022

William Andersen ansatt i helt ny stilling hos Cembrit

Cembrit AS har gleden av å presentere vår nye Key Account Manager for beskrivende ledd: William Andersen.

William startet i slutten av september 2021 og har allerede satt seg godt inn i jobben og blitt kjent med Cembrits distriktssjefer rundt om i Norge.

William er 43 år, bosatt i Bærum og har 2 barn. Han er en aktiv person på fritiden når det kommer til aktiviteter, oppfølging av barn og det sosiale i hverdagen. Han har base på vårt kontor i Slemmestad i Asker kommune, men han vil være mye ute på veien når smittesituasjonen tillater det.

Det er et tett samarbeid mellom Cembrits distriktssjefer rundt om i Norge og William for å kunne følge opp prosjekter på best mulig måte med tverrfaglig kompetanse. Han er også en del av Cembrit Living Architects som er et teams av arkitekter og arkitektansvarlige Cembrit-ansatte fra de nordiske landene som deler kunnskap og erfaringer for best å kunne bistå våre kunder i alle prosjektets faser.

William er utdannet ved Høyskolen Kristiania med Bachelor innen salg, markedsføring og ledelse.  Han har lang erfaring fra bygge bransjen, hvor han bl.a. har jobbet som distriktsselger, KAM og kjedesalgssjef. William har lang og bred erfaring innen kundepleie på alle nivåer innen salg med fokus på samarbeid og relasjonsbygging til sine kunder. Han har også ivaretatt sine relasjoner med leverandører og konkurrenter.

  • Når jeg fikk mulighet til å komme på jobbintervju i Cembrit nølte jeg ikke et sekund. Ettersom jeg har lang fartstid i bransjen, så kjente jeg godt til Cembrit fra før av. De har flinke folk, spennende produkter og er et stabilt og stort konsern. Jeg liker at de hele tiden tenker nytt og ønsker å påvirke bransjen på en positiv og spennende måte. De har veldig gode, robuste, varierte produkter og jeg liker at de jobber mot alle ledd i markedet. Hovedgrunnen for at jeg takket ja til jobben, var at denne nyopprettede stillingen ville være spennende og utfordrende for meg personlig. Jeg trigges av å måtte sette meg inn i nye måter å tenke og jobbe på. Jeg mener arkitekter er ganske annerledes å bearbeide, men på en positiv måte, kontra en proffselger, byggmester, entreprenør eller kjedsjef. I den relativt korte tiden jeg har vært i Cembrit, så trives jeg veldig godt med mine fantastiske og hjelpsomme kolleger og det unike produktsortimentet vi har. Tilslutt vil jeg si at jeg per i dag trives best med å være ute hos kunder, og det at det er så varierte arbeidsoppgaver som følger med denne stillingen. Dessverre har korona forsinket aktiviteten noe, men det vil jo ikke vedvare , sier William😊

Vi ønsker William hjertelig velkommen.

Les mer om våre ansatte her: https://www.cembrit.no/kontakt/ansatte/

Fibersement er vedlikeholdsfritt

Fibersementens suverene egenskaper betyr at produktene kan motstå det norske klimaets harde værpåvirkninger. Fibersementens motstandskraft mot vær og vind, samt dets permanente høye pH-verdi gjør at materialet oppnår en effektiv og preventiv effekt mot mugg, sopp og råte. Cembrits fasadeplater trenger ingen form for vedlikehold i hele produktets levetid. Fibersementens evne til å motstå angrep fra mugg, sopp og råte gir også store gevinster for inneklimaet. Moderne bygg blir bedre og bedre isolert, og det øker risikoen for fuktansamling som kan føre til helseskadelig sopp og mugg. En ventilert fasade med f.eks. fibersement tillater bygget å puste, slik at fukten kan slippe ut. Derfor er fibersement med på å sikre et godt inneklima.

Bærekraftige bygg

Miljøet og den grønne tankegang vinner stadig større innpass i vårt samfunn, og det blir stadig gjort mer for å gjøre byggeprosjekter miljøvennlige og energibesparende. Bærekraftige bygg handler om å skape de beste rammene for menneskene som skal bruke byggene – både på det miljømessige, praktiske, sosiale og økonomiske nivå. Når du velger et Cembrit-produkt, bidrar det på svært mange områder til den samlede bæredyktigheten i ditt byggeprosjekt. Våre fibersementprodukter er uorganiske byggematerialer og er laget av naturmaterialer, produsert under miljøvennlige forhold og med fokus på minimering av ressursbruk i både produksjon og bruk. All sement og mineralsk filler til Cembrits produkter utvinnes lokalt og leveres direkte til Cembrits fabrikker. Dermed bidrar vi til lokalsamfunnet og sparer store mengder CO2-utslipp ved mindre transport av råvarer. I tillegg transporteres mesteparten av materialene på tog.