16. november 2022

Cembrit deltar på Architect@Work

Rundt 250 produktinnovasjoner har møtt de strenge utvelgingskriteriene utført av en norsk arkitektjury, dette betyr at messen kun tilbyr det nyeste og beste av produkter og smarte løsninger og CEMBRIT vil også være til stede. Cembrit er en ledende produsent av fasadeplater i Europa, og vi produserer og selger fibersementbaserte løsninger til fasade og tak. Vi er en leverandør av byggematerialer som jobber mot alle ledd, spesielt det beskrivende ledd er meget viktig.

Vårt nordiske «Cembrit Living Architects team», samler kunnskap på tvers av våre nordiske markeder. Cembrit har en desentralisert salgsorganisasjon som står til rådighet for både arkitekter og entreprenører på alle tidspunkter i prosessen.

Vi kaller dette Cembrit Custom Built Thinking: 

  • Cut to size løsninger som er skreddersydd for kundene våre når det gjelder formater, overflater, farger og spesialtilpasninger.
  • Patina Signature mønster eller motiv kan sandblåses slik at bygget får helt unikt og eget uttrykk.
  • Patina Inline rene linjer med freste lineære spor i fasadeplaten gir Patina Inline en unik 3D-effekt til bygningen. 
  • Best mulig oppnåelse av samspill med andre materialer i prosjektet.
  • Bærekraftige løsninger, bygningsavfall, transport, svinn, gjenbruk og godkjent dokumentasjon.
  • Cembrit Interiør. Platene kan også brukes innvendig som dekorativ kledning.
  • Referanseprosjekter på tvers av de nordiske landene og veldig mange prosjekter.

Byggeprosjekter er komplekse prosesser og vårt mål er å gi deg løsninger, som kan støtte deg i ditt arbeid, som fra ide til ferdig prosjekt.

Med Cembrits produkter ønsker vi å levere kvalitetssikrede materialer som kan understøtte arkitektens arbeide i prosjekteringsfasen.  Les mer

Meld deg på: Vi håper å se deg på Stand nr. 39 den 23. og 24. november, hvor vi også kan presentere våre resultater fra en helt fersk undersøkelse gjort blant nordiske arkitekter.