play_video

Se video

Forvandling av enebolig

Da Søren og Elizabeth kjøpte deres 70-tallshus som ikke var pusset opp siden det ble bygget visste de at mye måtte gjøres for å få det slik de ønsket, men de synes det var vanskelig å se for seg mulighetene. Opprinnelig hadde de planer om å lage et nytt inngangsparti, men arkitekten så mulighetene en total-renovering ville gi, som for eksempel ville gi familien mer plass og mer lys. Det ble laget et tilbygg, så stuen kunne flyttes dit hvor familien får best utnyttelse av kvadratmeterne, og at åpnes opp for lyset. Resultatet er en lys og stor stue med store vinduspartier ut mot den flotte nye terrassen. Det grå tilbygget tilfører en rå, nordisk og moderne tvist til den elegante boligen. På resten av huset har murstein blitt hvitskuret, og den gule 70’talls stilen er erstattet av et innbydende, tidløst uttrykk. Med den nye terrassen, har familien fått et hyggelig uterom med masser av plass til hele familien og mulighet for å nyte de lyse sommerkveldene. Produkt: Cembrit Patina Original i farge P070

 

’Vi har fått et hus som er perfekt til vår familie. Et gammeldags hus kan virkelig forandres, hvis man bare tør,’ forteller Søren.

Vedlikehold? Nei takk!

Søren og Elizabeth er begge leger, og med travle jobber og to barn er det hverken tid eller overskudd til gjør-det-selv-prosjekter. Derfor var det viktig for dem med en løsning som krever så lite vedlikehold som mulig. De nye fasadeplatene er vedlikeholdsfrie og vil patinere og endre seg ettersom årene går. Ved å gi huset en totalrenovering frem for mindre lappeløsninger har de nå en bolig de kan nyte mange år i fremover uten å skulle bekymre seg løpende renoveringsprosjekter.

 


 
 Renoveringen bestod av:

Tilbygg med Cembrit Patina fasadeplater

Hvitskuring av eksisterende murstein

Nytt tak

Ny terrasse

Ønsker du tilbud på produkter til ditt prosjekt?

Kontakt din nærmeste byggevareforhandler