Plater til innvendig bruk

Cembrit har en rekke fibersementplater som egner seg svært godt til innvendig bruk, både som veggplater, bygningsplater og himlingsplater.

Akustikkplater fra Troldtekt

Troldtekt® er treullsementplater laget av tre og sement.  Det er rett og slett gran, som er høvlet til tynne spon - treull - og blandet med sement.  Når tre på denne måten er omgitt av sement, kan det verken brenne eller råtne.  Troldtekt® er ikke bare god akustikk - det gir også en effektiv brannbeskyttelse.

Cembrit Multi Force

Cembrit Multi Force er en bygningsplate for innvendige vegger og tak i krevende miljøer. Et svært godt alternativ til murte eller støpte vegger. Typiske bruksområder er sykehus, idrettsbygg, lager, industri,landbruksbygg, butikker, skoler, barnehager, garasjer, søppelrom, boder m.m. Generelt kan man si at Cembrit Multi Force først og fremst benyttes i rom der veggene belastes ekstra hardt.

Cembrit Solid

Cembrit Solid er gjennomfarget med en sterk og akrylmalt overflate. Platen egner seg svært godt på innvendige vegger

Cembrit Cover til innvendige vegger

Cembrit Cover er en sterk og ubrennbar plate av fibersement med sementgrå kjerne og en sterk og holdbar overflatebehandling av vannbasert akrykmaling i sterke farger. Cembrit Cober leveres i 26 utvalgte farger, samt i mer enn 2.000 NCS-farger.

Cembrit Construction til innvendig bruk

Cembrit Construction (tidligere Frontex) er en utrolig allsidig plate. Platen er ubehandlet og fremstår med ett naturlig og rått uttrykk. Platen kan stå ubehandlet eller males med diffusjonsåpen mur og betongmaling