Skapt for å mikses og matches

Den nye gamle trenden

Å kombinere ulike typer bygningsmaterialer har vært en del av byggetradisjonene i århundrer. Trenden har utviklet seg kontinuerlig gjennom årene, og det samme har materialene og de bakenforliggende årsakene til kombinasjonene.

I dag kan kombinasjonen av materialer velges av flere grunner, det kan bare være et estetisk valg, et økonomisk valg eller for å oppfylle markedets standarder for energieffektivitet eller bærekraft som har fått større fotfeste i løpet av det siste tiåret.

Cembrit Plank er intet unntak med sine allsidige bruks- og designalternativer. Som et ideelt produkt for renovering av eldre hus og borettslag, kan Cembrit Plank brukes til å utfylle eldre murarbeid, en moderne gips eller glassfasade.

Dansk referanseprosjekt: Asminderødhave, Arkitekt: Lind & Risør

Smelte inn i omgivelsene eller vise seg fram

Det er en av grunnene til at vi designer dem, ikke bare for å kombinere med andre materialer når det gjelder teknisk ytelse og enkel montering, men også visuelt.

De er tilgjengelige enten med en glatt overflate eller en autentisk utseende med trestruktur. Det matte belegget som brukes som beskyttelse resulterer i et veldig naturlig, tre-lignende utseende. I tillegg er det omtrent 20+ standardfarger, i tillegg til muligheten for å bestille tilpassede farger på forespørsel.

Med et så bredt utvalg av designalternativer å velge mellom, blir det mulig å oppnå nettopp den typen resultater som vil la huseiere stolt snakke om husene sine i årene som kommer. Enten folk er ute etter et moderne utseende, en funksjonell vri eller et ekstra preg av klassisk eleganse, har vi en løsning som passer til ethvert ønske.