Cembrit Plank

Cembrit Plank er et unikt og robust fasadeprodukt med svært lang levetid og med minimalt behov for vedlikehold. Det er den ideelle løsning for deg som ønsker et godt alternativ til produkter som krever mye vedlikehold, som f.eks. tre.

Cembrit Plank er utviklet til å motstå selv de tøffeste værpåkjenninger, noe det norske klima ofte kan by på. Produktet er fremtilt av uorganisk fibersement som er ubrennbar, svært holdbar og den vil aldri angripes av mugg, sopp eller råte.

Cembrit Plank har en flott og naturlig finish med en sterk og dekkende maling. De er enkle å montere, og det komplette tilbehørsprogrammet gir deg muligheten til en flott og profesjonell avslutning.

Cembrit Plank er fremstilt av robust og vedlikeholdsfritt fibersement og leveres i 15 forskjellige farger.

Produktegenskaper:
Flott finish
Stilsikkert fargeutvalg
Komplett tilbehørsprogram

Raske fakta
Cembrit Plank

Type
Non-through Coloured

Farger
15

Brannklasse
A2 - s1, d0

Format
8x180x3600 mm

Fremtidens vedlikeholdsfrie ”treverk” er Cembrit Plank

Cembrit Plank er et nytt fasadeprodukt fra Cembrit, optimalt tilpasset det norske klima.Du kan velge mellom 15 stilsikre farger.

Produktsortimentet inkluderer også en «mal-selv» variant, i tillegg til at du har mulighet til å bestille Cembrit Plank i spesialfarger.

Godt materialvalg

Cembrit Plank av fibersement er ubrennbar og har en unik evne til å motstå det norske klimaets værpåvirkninger. Fibersementens egenskaper sikrer at produktet kan puste, og at materialet har en unik motstandsevne i forhold til angrep av mugg, sopp og råte.

Cembrit Plank finnes i to varianter, èn med glatt overflate og èn med trestruktur. Cembrit Plank med trestruktur har en naturlig og flott finish med stor variasjon i mønsteret. Planken er veldig lik tre i utseende, men inneholder alle fibersementens sterke egenskaper. Produktene har en flott og langtidsholdbar malekvalitet som bidrar til plankens naturtro uttrykk. Tilpasning, håndtering og montering er enkel, og det komplette tilbehørsprogrammet sikrer en flott og profesjonell avslutning på ditt bygg. Til avslutninger rindt vinduer, dører og lignende anbefales Cembrit avslutningsprofiler, som er utviklet nettopp til dette formålet.

Cembrit har mer enn 90 års erfaring med fremstilling og salg av produkter av fibersement, og tilbyr bæredyktige og holdbare løsninger til ditt bygg.

Markedets sterkeste plank av fibersement

• Markedets sterkeste garanti – 15 års full Cembrit Garanti
• Stilsikkert fargeutvalg
• Flott finish
• Enkel montering
• Minimalt vedlikehold
• Komplett tilbehørsprogram
• Markedets bredeste produktprogram

15 års garanti

Cembrit Plank er dekket av full Cembrit Garanti.

Brosjyre Cembrit Plank og Cembrit Panel

PDF

Monteringsanvisning Cembrit Plank

PDF

FDV-Dokumentasjon Cembrit Plank

PDF WORD

Datablad Cembrit Plank and Cembrit Panel

PDF

045 DoP Cembrit Plank og Cembrit Panel EN

PDF

CE 2017 045DoP Cembrit Plank og Cembrit Panel EN

PDF

Garanti Cembrit Plank og Panel

PDF

Cembrit Plank Produktprøver

Takk for viser interesse for våre sementbaserte produkter.


Vi forventer å kunne vise deg produktprøve av Cembrit Patina Inline i løpet av november.

Trinn 1

Jeg vil vite mer om Cembrit og Cembrits store utvalg av sementbaserte produkter.

Bestill produktprøve (maks 2)

Selected color:

Trinn 2

Vennligst fyll in skjemaet for å bestille produktprøver eller for bli kontakter av våre eksperter


Vær oppmerksom på at vi dessverre kan være tomme for enkelte prøver. Vi vil behandle din ordre umiddelbart, men dersom du befinner deg i et land hvor Cembrit ikke er representert må du dessverre påregne lenger leveringstider.