Cembrit Wood Look

Cembrit Plank er inspirert av naturens eget design. Den unike fasadeløsningen kombinerer det naturlige utseendet fra tre med fordelene til fibersement - ubrennbart med sertifisert brannsikringsklasse, A2 - s1, d0 og værbestandig. Cembrit Plank er tilgjengelig i et bredt spekter av farger, og enkelte farger kan leveres både med og uten trestruktur.

Den høye pH-verdien i fibersementmaterialet gjør produktet spesielt motstandsdyktig mot alger, mugg og sopp. På grunn av sine spesielle egenskaper er Cembrit Plank permanent beskyttet mot fukt og råte, samt mot sprekker og deformasjoner både under og etter montering. UV-beskyttelsen forhindrer fargene i å falme. Regelmessig maling og øvrig vedlikehold er ikke nødvendig.

Add nature’s design. Add the strength of fiber cement. Add personality.

Dansk referanseprosjekt

Fibersementprodukter fra spesialistene

Cembrit Plank er det ideelle valget for en sterk og unik fasadeløsning.

Cembrit Visualiseringsverktøy lar deg se Cembrit Plank både med og uten trestruktur, og montert vertikalt eller horisontalt, og du kan se produktene brukt på forskjellige typer bygg.

Med fibersementens unike egenskaper vil Cembrit Plank holde skadedyr og innsekter unna, i tillegg til at den ikke vil trekke til seg fukt som kan føre til at fasader sprekker og vrir seg, og som i tillegg kan føre til mugg, sopp og råte.

Cembrit understreker den høye værbestandigheten og holdbarheten til planken med 15 års unik erstatningsgaranti for materialskaden som kan oppstå til tross for riktig montering, fra kvaliteten på malingslaget og belegget på baksiden, til hvordan beskyttelsesfolien pakkes rundt det ferdige produktet.

Visualiseringsverktøy

Et vedlikeholdvennlig og holdbart alternativ til tre

Fasadeløsninger av høy kvalitet som Cembrit Plank erstatter det vedlikeholdsintensive treverket utendørs, og tilbyr et autentisk trelignende utseende, kombinert med stabilitet og lang levetid.

Vi gjør kontinuerlig forbedringer av Cembrit Plank, slik at private huseiere kan få mest mulig ut av produktets funksjonelle egenskaper, mens snekkere og entreprenører kan arbeide raskt og effektivt.

Les mer

Velg Cembrit Plank på din hytte eller fritidsbolig

Enten du velger å bruke Cembrit Plank til din hytte eller fritidsbolig, et privat hus, borettslag eller kontorbygg, vil det naturlige utseendet og den holdbare naturen til Cembrit Plank vil gi deg et unikt utseende som naturlig smelter sammen i omgivelsene rundt, men samtidig skiller det seg ut år etter år på grunn av det begrensede behovet for vedlikehold - det dekker ganske enkelt ryggen gjennom all slags vær.

Last ned vår nyeste Cembrit Plank brosjyre for inspirasjon.

Brosjyre

Hold deg oppdatert

Fyll ut skjemaet for å motta vårt nyhetsbrev. Hold deg oppdatert på nyheter og informasjon.

Ved å melde meg på Cembrits nyhetsbrev aksepterer jeg å motta inntil to månedlige e-poster som inneholder tilbud, invitasjoner til arrangementer eller nyheter.Cembrit universet

Cembrits produkter gir deg muligheten til å slippe løs kreativiteten – kun fantasien setter grenser.

Vi oppfordrer deg til å ta en titt på vår inspirasjonsbrosjyre med små og store prosjekter for fasade, innvendige vegger og himlinger, samt tak og tilbehør til alle våre fibersementprodukter til mange forskjellige design og uttrykk.

Download Brochure