Cembrit Patina design line

Cembrit Patina design line er et utvalg av naturlige og autentiske gjennomfargede fasadeplater med unike funksjoner. Hver fasadeplate er like individuell som naturen selv.

Alle platene vil patinere over tid, og hver plate har også små variasjoner i struktur og overflate for å imøtekomme kravene fra arkitekter og utbyggere over hele verden som leter etter en karakteristisk tekstur og et levende uttrykk. Fasadeplatene har høy motstand mot fuktighet og smuss.

Cembrit Patina design line vil ikke bare fortelle historien om en arkitekts visjon og en håndverkers dyktige arbeid - men om livet som leves i og rundt bygningen.

Cembrit Patina Original - Alt annet enn vanlig.
Cembrit Patina Rough - Røff på utsiden. Tøff på innsiden.
Cembrit Patina Inline - Linjen mellom skygge og lys.

Klikk her for inspirasjon og informasjon om hvordan du monterer produktene

Brosjyre

Monteringsanvisning

Hold deg oppdatert

Fyll ut skjemaet for å motta vårt nyhetsbrev. Hold deg oppdatert på nyheter og informasjon.

Ved å melde meg på Cembrits nyhetsbrev aksepterer jeg å motta inntil to månedlige e-poster som inneholder tilbud, invitasjoner til arrangementer eller nyheter.Cembrit universet

Cembrits produkter gir deg muligheten til å slippe løs kreativiteten – kun fantasien setter grenser.

Vi oppfordrer deg til å ta en titt på vår inspirasjonsbrosjyre med små og store prosjekter for fasade, innvendige vegger og himlinger, samt tak og tilbehør til alle våre fibersementprodukter til mange forskjellige design og uttrykk.

Download Brochure