Patina Design Line

Cembrit Patina Design Line er fasadeplater av fibersement med et naturlig og autentisk uttrykk. 

Ny fasadeplate

Cembrit Patina Inline

Sporfrest fasadeplate som gir liv til ditt design

Les mer her

Cembrit Patina Original

Alt annet enn ordinær

Ler mer her

Cembrit Patina Rough

Sandblåst plate som gir et spennende spill til din fasade

Les mer her

Authentic

Cembrit Patina Design Line

Fasader med Cembrit Patina Design Line er det naturlige valg når du ønsker å skape et bygg med et levende og individuelt uttrykk. Fasaden patinerer og oppnår sitt eget unike uttrykk ettersom bygget eldes - et vitnesbyrd om arkitektens visjoner.

Cembrit Patina inline

play_video

Se video

Rene linjer
- mellom
lys og skygge

Cembrit Patina Inline har sporfrest linjer i overflaten som gir en levende og tredimensjonal effekt til fasaden. De geometriske linjene gir sammen med den rustikke overflaten et spennende og dynamisk uttrykk som endrer seg etter lysets retning og vinkel, bygget betraktes fra. Cembrit Patina Inline gir karakter og dybde til ditt fasadedesign.

Visualiseringsverktøy

FÅ ET NYTT SYN PÅ SAKEN
MED CEMBRITS VISUALISERINGSVERKTØY

Overflatestruktur, farge, osv. – det kan være vanskelig å velge fasadeløsning. Spesielt hvis du mangler et inntrykk av hvordan forskjellige fasadeplater vil ta seg ut på ditt byggeprosjekt. Prøv Cembrits visualiseringsverktøy og se utvalgte Cembrit-fasadeplater visualisert på forskjellige typer bygg.

Cembrit Patina Original

Alt annet enn ordinær

Cembrit Patina Original forandrer seg og endrer byggets uttrykk i takt med at den med tiden oppnår en spennende og karakteristisk patina. Overflatens unike variasjoner og flotte fargespill tilfører bygget et autentisk og individuelt uttrykk.

Cembrit Patina Rough

play_video

Se video

Røff på utsiden.
Tøff på innsiden.

Cembrit Patina Rough er en gjennomfarget plate med en sandblåst overflate som gir det ettertraktede fløyelsaktige og naturlige finish til ditt byggs fasade. Raffinerte variasjoner i farger og overflatetekstur tilfører et levende uttrykk – men først og fremmest tilfører det karakter og personlighet. Hver enkel plate er unik, og bidrar til et helt personlig uttrykk.

 
Finn brosjyre og veiledning