Urban arkitektur – Bor og jobber i byen

Cembrit fasadeplater laget av ubrennbar fibersement med minimalt behov for vedlikehold. Samtidig som de kan skape enestående byarkitektur med sitt store utvalg av farger - fra sterke til naturlige.

 Lekne fasader med fargerike mønstre trigger en følelse av nysgjerrighet og stimulerer fantasien, og bidrar til å skape et stadig skiftende ytre miljø fylt med liv. Fasadeplatene fra Cembrit Colourful design line hjelper til med å utfordre kreativiteten blant utbyggere og arkitekter til å få hvert enkelt bygg til å skille seg ut og vekke oppsikt på mer enn ett nivå.

Fibersementplatene fra Cembrit er laget av sterke og naturlige råvarer. Dette gir en enestående holdbarhet, effektiv brannsikring og utmerket energibruk. Fasadesystemet er også overbevisende fra et økologisk synspunkt takket være dets lange levetid og at det er gjenbrukbart.

Utviklingen av nabolag i urbane områder spiller en viktig rolle for å møte trenden med bærekraftig vekst og økt bybefolkning. Mange boligområder har problemer med byggets fysiske tilstand, bygg som ikke er tilstrekkelig vedlikeholdt. Ved å skifte fasade kan man gi nytt liv til både bygget, men også hele nabolaget.

Å tenke på fasade og farger til et byfornyelsesprosjekt, kan revitalisere både det faktiske bygget og oppfatningen av hele byområdet – inspirerende og gi bedre levekår for et samfunn.