Cembrit Colourful design line

Farger er integrerte designelement i vår verden, ikke bare i det naturlige miljøet, men også i arkitektoniske omgivelser. Fargerike fasadeplater er en måte å generere visuell komfort og samtidig tiltrekke seg oppmerksomhet.

De individuelle fargevalgene på en fasade gjør det mulig å tilpasse seg bygningens miljø. Harmonisk eller polariserende er ikke bare et svar på personlig smak, men også svar på nabolagets farger. Gli forsiktig inn i omgivelsene eller skille seg tydelig ut…?

Tilfør farge og liv i bygningsdesignet som du har sett for deg, med fasadeplatene fra Cembrit Colourful design line – Cembrit Cover, Cembrit Solid og Cembrit Transparent.

Les mer

Moderne og urban fasade med en funksjon

"Vi former byggene våre, og så former byggene våre oss". Det er mer visdom i Winston Churchills ord enn ved første øyekast. Betydningen av by-design og by-planlegging går langt utover den følelsesmessige estetikken.

Folk tilbringer en stor del av livet sitt i hjemmet og på arbeidsplassen. Moderne bygg skal derfor være sunne, trygge og behagelige miljø å bo i.

Les mer

Kunden som en visjonær, arkitekten som designer

De som holder øye med behovene til mennesker som fyller bygg med liv, kan forbedre sin kunnskap, og på sikt øke salgbarheten og verdien av bygg.

Arkitekter er observatører og problemløsere – ved å blande designet med omgivelsene, forbedrer du nærmiljøet og øker livskvaliteten for menneskene som bor der.

Futurisk, vakker arkitektur som i tillegg har smarte, levende fasader er den nye normalen og har nok kommet for å bli. Ville ikke et bygg med fargerike fasadeplater være inspirerende å se på et skolebygg?

Fasadeplatene fra Cembrit Colour design line gir en rekke kreative muligheter med forskjellige kombinasjoner å velge mellom uansett om det er Cembrit Cover, Cembrit Solid og Cembrit Transparent.

Farger er bra for læringsmiljøet

Ulike farger og deres sammensetning påvirker våre følelser. Dette er viktig for arkitekter å alltid ha i tankene, ønsker man å skape ro, generere energi, lekenhet, læring?

Cembrit Colourful design line er med på å forbedre læringsmiljøet. Smarte valg i farger og mønstre kan lette den totale opplevelsen.

Velg mellom de uttrykksfulle Cembrit Cover, de spenstige Cembrit Solid eller de sofistikerte Cembrit Transparent –forskjellige alternativer til forskjellige behov.

Les mer

Klikk her for inspirasjon

Brosjyre

Hold deg oppdatert

Fyll ut skjemaet for å motta vårt nyhetsbrev. Hold deg oppdatert på nyheter og informasjon.

Ved å melde meg på Cembrits nyhetsbrev aksepterer jeg å motta inntil to månedlige e-poster som inneholder tilbud, invitasjoner til arrangementer eller nyheter.Cembrit universet

Cembrits produkter gir deg muligheten til å slippe løs kreativiteten – kun fantasien setter grenser.

Vi oppfordrer deg til å ta en titt på vår inspirasjonsbrosjyre med små og store prosjekter for fasade, innvendige vegger og himlinger, samt tak og tilbehør til alle våre fibersementprodukter til mange forskjellige design og uttrykk.

Download Brochure