Coloured by the way you think

Explore our evocative universe of different colours and shades by clicking the colour scales above.

Cembrit Patina Rough

Cembrit Patina Rough er den nyeste og mest røffe og naturlige fasadeplaten i Cembrits sortiment. Cembrit Patina Rough har en sandblåst overflate som gir et røft og naturlig uttrykk. Fasaden vil fremstå med en mineralsk, naturlig og diskret overflatefinish som kan minne om naturlig aldret sandsten. Hver enkel fasadeplate har en unik og naturlig variasjon i farge og tekstur – som om den var dannet av naturen. Som Cembrit Patina vil Cembrit Patina Rough lysne og patinere.

Les mer

Cembrit Small Module

Som navnet antyder er Cembrit Small Module ganske enkelt mindre versjoner av våre kjente fasadeplater.
De små formatene er svært enkle å håndtere og montere.

I tillegg til enklere montering, gir de mindre formatene endeløse design-muligheter. Monteringen av Small Module følger de samme prinsippene som Cembrit fasadeplater i full størrelse, noe som gjør det lett å kombinere fasadeplater i full størrelse sammen med Small Module platene.

Les mer
C

Cembrit Cover

Cembrit Cover er den ideelle løsningen hvis du foretrekker de sterkeste fargene og de dristigste designuttrykk. Den naturlige grå fibersement-kjernen er heldekket med vannbasert akrylmaling, i 26 ulike standard Cembrit-farger og i mer enn 2000 NCS®© farger.

Les mer

Cembrit Patina (Classic)

Cembrit Patina (Classic) har en natulig og svakt slipt overflate. Man kan se fibrene og fibersementens naturlige struktur.

Cembrit Patina (Classic) er et produkt som fremstår med naturlig overflate og med det karakteristiske fargespillet som fremkommer i produkter av denne type. Etterhvert som platen patinerer blir overflaten lysere. De naturlige variasjoner i platens overflate er med på å skape fasadens rustikke uttrykk.

Cembrit Patina (Classic) er gjennomfarget og impregnert.

Les mer
S

Cembrit Solid

Det spesielle med Cembrit Solid er at platen er gjennomfarget. Den kjernefargede platen blir så matchet med overflatefarger i samme spenstige skala.

Dette betyr at hvis du velger Cembrit Solid vil en hver plate ha den samme fargen på alle flater, kanter, utskjæringer og hull.

Cembrit Solid er tilgjengelig i 17 standard farger.
I tillegg kan du også velge andre fargenyanser på overflatefargen.

Les mer
T

Cembrit Transparent

Cembrit Transparent gir deg en følelse av teksturen fra den ubehandlede platen, samtidig som den har en transparent overflatebehandling.

Den transparente overflatebehandlingen tilførerplaten en farge som fremhever produktets egenskaper og karakter.

Dessuten beskytter overflatebehandlingen platen og gir den en glatt overflate, samt et langt og vedlikeholdsfritt liv.

Les mer

Cembrit Construction (Frontex)

Cembrit Construction (Frontex) er en sementbasert plate med armering av organiske fibre. Gamle og gjennomprøvde materialer tvers igjennom. Frontex er sterk, stiv og brannsikker. Cembrit Construction (Frontex) har vært brukt i over 30 år i nordisk klima. Fasadeplaten fungerer uten å bli påvirket av verken frost, varme, fukt eller sopp.

Platen er alkalisk og utsettes ikke for mugg, sopp og råte selv i svært fuktige rom - så som for eksempel krypkjellere. Det vanligste er at platen males på byggeplassen med diffusjonsåpen mur- og betongmaling (akalieresistent). Cembrit Construction (Frontex) finnes også som grunnet.
Cembrit Construction (Frontex) kan også stå ubehandlet, den tåler å eksponeres som den er og ser “levende” ut med sin sementgrå platefarge og noen fargeforskjeller som kan forekomme.

Les mer

Cembrit Plank

Cembrit Plank har en flott og naturlig overflate med trestruktur som har stor variasjon i mønsteret. Det ligner tre av utseende, men er fremstilt av miljøvennlig og vedlikeholdsvennlig fibersement. Produktene har en enestående finish, et stilsikkert fargeutvalg og en flott og holdbar malingskvalitet. Både tilpasning, håndtering og montering er enkel.

Les mer

Cembrit Panel

Cembrit Panel er perfekt til avslutninger på fasadeløsningen, og det komplette tilbehørsprogrammet sikrer en flott finish.

Minimalt vedlikehold og lang levetid, selv under harde værforhold slik som det norske klima ofte byr på.

Les mer