Fasade

Du får et stort utvalg av holdbare, vedlikeholdsfri fasadeplater i Cembrit fibersement. Enten det skal være naturlige fasader som glir inn i omgivelsene eller fargerike fasader som skiller seg ut, så har vi produkter til din fasade.

Cembrit Patina

Cembrit Patina Original er en fasadeplate med en naturlig, rustikk overflate, som patinerer og endrer seg over tid. Det rå materialets naturlige fargeforskjeller gir en levende og stemningsfull overflate med et spennende fargespill. Med 11 naturlige farger å velge mellom så er det muligheter for å eksperimentere med kontraster og variasjoner.

Cembrit Solid

Cembrit Solid er en gjennomfarget og akrylmalt fasadeplate av fibersement. Disse egenskapene er med på å sikre en robust og fargeekte overflate som er varig. Samtidig tilfører den bygget et moderne og markant uttrykk. Cembrit Solid gir ditt bygg et flott og solid uttrykk og leveres i 13 standardfarger i tillegg kan de leveres i 2.000 NCS®©-farger på overflatemalingen.

Cembrit Transparent

Cembrit Transparent er en gjennomfarget fasadeplate av fibersement med en silkematt og semi-transparent overflatebehandling. Kombinasjonen av teksturen fra de ubehandlede platene og den semi-transparente overflatens foranderlige uttrykk gir et helt spesielt uttrykk som tilfører bygget et rått og moderne utseende. I tillegg beskytter overflatebehandlingen platene og gir dem en glatt overflate og et langt, vedlikeholdsfritt liv.

Cembrit Plank

Cembrit Plank har en flott og naturlig trestruktur med stor variasjon i mønstret. De har det samme utseendet som en tradisjonell trekledning, men er produsert av ubrennbar og vedlikeholdsfri fibersement. Produktene har en enestående finish, et stilsikkert fargeutvalg, samt en flott og holdbar malekvalitet. Dette gir deg en bekymringsfri hverdag uten vedlikehold.

Cembrit Cover

Cembrit Cover er den perfekte løsning for deg som vil ha sterke farger og et mer modig uttrykk. Med Cembrit Cover kan du bruke farge som et sterkt og uttrykksfullt element på fasaden. Gå på oppdagelsesferd blant de 26 forskjellige fargene, eller la fantasien bestemme mellom de over 2000 NCS-farger som Cembrit Cover kan leveres i. Fibersementens naturlige overflate er dekket av en sterk, vannbasert akrylmaling som beholder sin flotte finish i årtier.

Cembrit Patina Rough

Cembrit Patina Rough er en av nyhetene i Cembrits sortiment med et spennende og naturlig spill i den ru overflaten. Cembrit Patina Rough har en sandblåst overflate som gir et både røft og fløyelsaktig uttrykk. Fasaden vil fremstå med en mineralsk, naturlig og diskret overflatefinish, som kan minne om naturlig aldret sandsten. Hver enkel fasadeplate har en unik og naturlig variasjon i farge og tekstur – som om den var skapt naturen selv. Som Cembrit Patina vil Cembrit Patina Rough lysne og patinere, og over tid oppnår en karakteristisk og stemningsfull patina.

Cembrit Small Module

For å kunne tilby enda flere bruks- og designmuligheter er Cembrits fasadeplater nå tilgjengelig i mindre og hendige formater. Cembrit Small Module er mindre varianter av utvalgte Cembrit fasadeplater. Det mindre formatet gjør platene lettere og dermed enklere å håndtere og montere. Monteringen av Cembrit Small Module følger stort sett de samme retningslinjene som Cembrit fasadeplater i full størrelse.

Cembrit Construction

Cembrit Construction er en ubehandlet fibersementplate som kombinerer rå styrke og estetikk. Platene er sterke og hardføre, og har et grovt og rustikt betong-uttrykk som matcher deres solide kvalitet. Cembrit Construction er en svært allsidig plate som passer godt på en fasade, på innvendige vegger for å skape et industrielt og røft uttrykk, som bygningsplate, himlingsplate i svalganger osv.

 
Finn monteringsvideoer, monteringsanvisninger og nyttige tips