Med Cembrit Garanti er du på den sikre siden

Når du inngår et samarbeid med Cembrit er vi med deg i hele prosessen. Med en sterk partner har du ekstra garanti.

Få nyt syn på dit projekt 

Jo tidligere, vi kommer ind i projektet, jo bedre kan vi give den mest værdiskabende sparring 

Alle Cembrits produkter er gjennomtestede etter skandinaviske standarder og har i tillegg markedets sterkeste garanti som sikrer at du får det du skal ha. Vi nedskriver ikke produktenes verdi i løpet av garantiperioden, og hvis det skulle oppstå problemer, dekker vi også demontering og montering av nye produkter, så lenge våre produkter er korrekt monterte. Hos Cembrit er vi alltid klare til å hjelpe både før, under og etter prosessen, slik vi sikrer at du med ditt byggeprosjekt er på den sikre siden.

På den sikre siden

play_video

Se video

Jo før jo bedre

Vi har utprøvde produkter, en av markedets beste garantiordninger og en 1. klasses oppfølging - både med tanke på salgsteamet, teknisk støtte og kundeservice. Jo tidligere vi kommer inn i prosjektet, jo bedre kan vi gi den mest verdiskapende sparring. Vi kan være med i planleggingsprosessen og sørge for at våre produkter brukes optimalt, og spiller best mulig sammen med andre materialer. For oss handler det om å bidra med en verdiskapende rådgivning ved å dele inngående kunnskap om våre produkters egenskaper, funksjon, yteevne og utseende – og alle de mulighetene som finnes.

   

 Cembrit Windstopper av fibersement er et produkt som holder

• Platene er diffusjonsåpne og kan stå utildekket uten fasade i inntil 12 måneder
• Platene er uorganiske, så de svekkes ikke med tiden
• Testet av tøffe skandinaviske værforhold igjennom årtier
• Ubrennbar – brannhemmende virkning
• Omfattet av en av markedets sterkeste garantiordninger

Den sikre siden - Tim

play_video

Se video

Nybygg

play_video

Se video

Cembrit Garanti

play_video

Se video

 

Unngå bekymringer med 15 års full Cembrit-Garanti

Cembrit tips!

Plassèr bygningsplatene og fasadeplatene på plant underlag og fjern transportemballasjen fra pallen ved mottakelse. Det kan dannes kondens som kan etterlate kalkskjolder på platene ved feil oppbevaring. Husk å dekke til platene med presenning så de står tørt eller sett platene under tak. Pass på at det er ventilasjon under presenningen.

Last ned teknisk materiale som monteringsanvisninger og datablader her

 
Minimer tidsforbruket på byggeplassen med de mindre formatene av Cembrit fasadeplater.
Ferdig formatkappet i formater som går opp i fasadeplater i full størrelse. Her er det bare å leke med farger og formater.

Uendelige designmuligheter med Cembrit Small Module

play_video

Se video

 
Les mer om Cembrit Prosjekt og rådgivning

Bærekraft

Bærekraftige byggeprosjekter handler om mer enn energi - det handler om å skape best mulig rammer for byggenæringen - både på det miljømessige, praktiske, sosiale og økonomiske området. Hos Cembrit hjelper vi deg med å være bærekraftig. Våre produkter er laget av naturlige materialer, produsert under miljøvennlige forhold og med fokus på å minimere ressurser i både produksjon og bruk.