Referansebok - Nordic School Trip

play_video

Se video

Samme språk

Når du samarbeider med Cembrit kan du regne med å få god hjelp fra kunnskapsrike folk som snakker ditt språk. Mennesker som ikke bare kjenner Cembrits produkter ut og inn, men som også kjenner bransjen. Og husk at jo tidligere vi kommer inn i prosjektet, jo bedre rådgiving kan vi tilby.

La oss fortelle deg om alle fordelene

Få nytt syn på ditt prosjekt

Vi i Cembrit har som formål å hjelpe deg med å optimere ditt byggeprosjekt – både byggeteknisk, estetisk og økonomisk. Vi har kompetansen som skal til for å kunne matche både dine og kundens behov – og i samarbeid med dere tilføre bygget nye og spennende fasetter.

INSPIRASJONSFILM

play_video

Se video

Utforsk en verden i farger

play_video

Se video

Bærekraftige produkter til bærekraftige bygg

Bærekraftige bygg handler om mer enn energi – det handler om å skape de best mulige rammene for byggebransj en – både med tanke på miljø, praktiske løsninger, samt sosiale og økonomiske områder. Hos Cembrit hjelper vi deg med å bidra til en mer bærekraftig byggebransje. Når du velger et Cembrit-produkt, bidrar det på mange områder til den samlede bærekraftsprofilen i bygget. Våre produkter er laget av naturmaterialer, produsert under miljøriktige forhold og med fokus på minimering av ressurser i både produksjon og bruk - f.eks. ved gjenbruk av produksjonens avfall, når det er mulig, direkte i produksjonsprosessen igjen. Vi leverer i dag produkter til både BREEM-sertifiserte og svanemerkede bygg. Vi har utarbeidet miljøvaredeklarasjoner som kan lastes ned her. Alle Cembrit fibersementprodukter har produktspesifikke EPD’er (miljøvaredeklarasjoner) som omfatter produktsyklus fra produksjon til levering.