SPESIALDESIGN OG UNIKE TILPASNINGER AV PLATER

Noen er av den oppfattelse at Cembrit bare lager standeriserte pallevarer, men det er langt fra sannheten. Vi har et bredt sortiment og mange muligheter for ”special design” og tilpasninger – som f.eks. gjennomperforerte plater, plater i forskjellige utførelser og størrelser eller andre detaljer. Det er bare å spørre. Vi er alltid klare for en prat om dine muligheter ved bruk av fibersement fasadeplater. Og har du en visjon om spesielle detaljer, gleder vi oss til å høre om dem.

Hvem er vi

VI RÅDGIR DEG

I Cembrit er vi alltid klare for en prat. Vi har den nødvendige kompetansen og et mål: å hjelpe deg og dine kolleger med å optimalisere deres prosjekt - både byggteknisk, estetisk og økonomisk. Jo tidligere i prosjektet vi kommer på banen, jo bedre mulighet har vi til å hjelpe dere på riktig måte.
Cembrit har også gjennom flere år jobbet målrettet med digitalisering og BIM, som gir deg mulighet til å se prosjektene både før og etter ferdigstilling.

Hold deg oppdatert

Fyll ut skjemaet for å motta vårt nyhetsbrev. Hold deg oppdatert på nyheter og informasjon.

Ved å melde meg på Cembrits nyhetsbrev aksepterer jeg å motta inntil to månedlige e-poster som inneholder tilbud, invitasjoner til arrangementer eller nyheter.Cembrit universet

Cembrits produkter gir deg muligheten til å slippe løs kreativiteten – kun fantasien setter grenser.

Vi oppfordrer deg til å ta en titt på vår inspirasjonsbrosjyre med små og store prosjekter for fasade, innvendige vegger og himlinger, samt tak og tilbehør til alle våre fibersementprodukter til mange forskjellige design og uttrykk.

Download Brochure