Fasade

Cembrit Construction

Farger og mål

Cembrit Construction

Valgt farge: Natur

Produktprøve: Natur

Natur
Fargene av Cembrits produkter vist på denne nettsiden vil avvike fra de reelle produktfargene. Kontakt oss gjerne for å se eller motta produktprøver.
Farge Tykkelse Bredde Lengde Brannklasse
Natur 8 mm 1192 mm 2500 mm A2-s1,d0
Natur 8 mm 1192 mm 3050 mm A2-s1,d0
Natur 10 mm 1192 mm 3050 mm A2-s1,d0

Cembrit Construction

Cembrit Construction er en sementbasert plate med armering av organiske fibre. Gamle og gjennomprøvde materialer tvers igjennom. Platen er sterk, stiv og brannsikker. Cembrit Construction (tidligere kalt Frontex) har vært brukt i over 30 år i nordisk klima. Fasadeplaten fungerer uten å bli påvirket av verken frost, varme, fukt eller sopp.

Platen er alkalisk og utsettes ikke for mugg, sopp og råte selv i svært fuktige rom - så som for eksempel krypkjellere. Cembrit Construction kan stå ubehandlet eller males med diffusjonsåpen mur- og betongmaling (akalieresistent). Cembrit Construction (Frontex) finnes også som grunnet plate. 

Innvendig kledning

Cembrit Construction er ideell til bruk i interiør på grunn av platenes slitesterke egenskaper og motstandsdyktighet ovenfor fukt og sopp. Platenes naturlige og rå uttrykk kan skape en flott kontrast i interiøret og kan integreres i spennende møbelkunst. Les mer om hvordan Cembrit Construction kan brukes til interiør.

Produktets egenskaper:
UBRENNBAR
SLITESTERK
VEDLIKEHOLDSFRI
ANGRIPES IKKE AV MUGG
SLAGFAST
BÆREKRAFTIG
GARANTI

Tekniske egenskaper

Materiale

Fibersement

Overflatebehandling og overflate

Ikke overfladebehandlet

Type

Cembrit Construction er en ubehandlet fibersement plate som gir en autentisk og røff overflate.

Farger

1

Brannklasse

A2 - s1, d0

Montering - tre

Cembrit Fasade skruer kommer i to stål kvaliteter, A2 og A4. Cembrit Fasade vinge skrue trenger ikke forboring i fasadeplaten.

Montering - aluminium

For montering på underkonstruksjon av aluminium benyttes Cembrit Aluminium nagler 4.0x20. Sørg for å benytte Cembrit nese verktøy på nagleverktøyet for å få riktig innfesting.

Montering - stål

For montering på underkonstruksjon i stål brukes Cembrit Nagler stål 4.8x20 eller Cembrit Fasade skrue SCR-S 4.8x29. Ved bruk av nagler påse at Cembrit Nese til nagle verktøy blir benyttet.