Cembrit Construction (Frontex)

Cembrit Construction (Frontex) er en sementbasert plate med armering av organiske fibre. Gamle og gjennomprøvde materialer tvers igjennom. Frontex er sterk, stiv og brannsikker. Cembrit Construction (Frontex) har vært brukt i over 30 år i nordisk klima. Fasadeplaten fungerer uten å bli påvirket av verken frost, varme, fukt eller sopp.

Platen er alkalisk og utsettes ikke for mugg, sopp og råte selv i svært fuktige rom - så som for eksempel krypkjellere. Det vanligste er at platen males på byggeplassen med diffusjonsåpen mur- og betongmaling (akalieresistent). Cembrit Construction (Frontex) finnes også som grunnet.
Cembrit Construction (Frontex) kan også stå ubehandlet, den tåler å eksponeres som den er og ser “levende” ut med sin sementgrå platefarge og noen fargeforskjeller som kan forekomme.

Les mer

Cembrit Windstopper

Utvendig vindtettingsplate som tåler fukt, angripes ikke av sopp, råte eller mugg. Den brenner ikke, er vindtett men diffusjonsåpen. Sikrer bygget særdeles godt mot fukt skader under byggetiden, men også etter at den endelige fasadekledningen er montert.

Les mer

Cetris

Cetris bygningsplate benyttes både innvendig og utvendig, der det stilles store krav til styrke og ubrennbarhet. Legg spesiellt merke til Cetris gulvplate - branngodkjent gulvplate A2-s1.d0 i 22 mm tykkelse. Leveres med rette kanter, samt med not & fjær. Typiske bruksområder er ubrennbare gulvkonstruksjoner, brannsikre undertaksplater, støyskjermer, grunnmursplater, brannsikker underkledning i svalganger og balkonger, landbruksbygninger, utvendige og innvendige vegg- og takkledninger, mm.

Les mer

Hold deg oppdatert

Fyll ut skjemaet for å motta vårt nyhetsbrev. Hold deg oppdatert på nyheter og informasjon.

Ved å melde meg på Cembrits nyhetsbrev aksepterer jeg å motta inntil to månedlige e-poster som inneholder tilbud, invitasjoner til arrangementer eller nyheter.Nyhetsbrev

Personvernerklæring *Cembrit universet

Cembrits produkter gir deg muligheten til å slippe løs kreativiteten – kun fantasien setter grenser.

Vi oppfordrer deg til å ta en titt på vår inspirasjonsbrosjyre med små og store prosjekter for fasade, innvendige vegger og himlinger, samt tak og tilbehør til alle våre fibersementprodukter til mange forskjellige design og uttrykk.

Download Brochure