Bygningsplater

Cembrits fibersementplater holder fukt og vind ute. De er ubrennbare og sterke, og gir derfor bygget ekstra styrke. Cembrit Windstopper kan stå utildekket uten fasadekledning i inntil 12 måneder, slik at du har tid til å ferdigstille ditt bygg.

Cembrit Windstopper

Cembrit Windstopper vindtettingsplate av fibersement er en diffusjonsåpen, uorganisk vindsperre som forhindrer mugg, sopp og råte og som tillater konstruksjonen å puste. Platen kan stå utildekket uten fasadekledning inntil 12 måneder – en fordelaktig egenskap hvis været skifter, for eksempel om vinteren hvor dårlig vær kan forsinke byggeprosessen. Fibersementplater har i tillegg en brannhemmende effekt.

Cembrit Multi Force

Cembrit Multi Force er en bygningsplate for innvendige vegger og tak i krevende miljøer. Et godt alternativ til murte eller støpte vegger. Typiske bruksområder er sykehus, idrettsbygg, lager, industri, landbruksbygg, butikker, skoler, barnehager, garasjer, søppelrom, boder m.m. Generelt kan man si at Cembrit Multi Force først og fremst benyttes i rom der veggene belastes ekstra hardt.

Cembrit Construction

Cembrit Construction er en ubrennbar og vedlikeholdsfri fibersementplate med en rekke bruksområder. De naturlige og ubehandlede platene kan benyttes som fasadekledning enten man velger å la de stå ubehandlet eller male de,  de egner seg også godt på innvendige vegger, som sokkelplater på grunnmur eller som nedhengt himling. Cembrit Construction kombinerer en fornuftig økonomi med fibersementens unike egenskaper, og gir deg en fasadeplate som er utrolig sterk og værbestandig og samtidig motstandsdyktig mot mugg, sopp og råte.